Választható masszázsok

Masszázs Stúdió Gödöllő - chillmasszazs.hu

A masszázs — a székmasszázs és a tradicionális thai masszázs kivételével — kiváló minőségű, hidegensajtolt masszázs olajjal vagy professzionális, tiszta masszázs krémmel történik, esetenként 100% tisztaságú illóolajjal kombinálva.

Újdonság! Immunerősítő masszázs — gyermekeknek is

Ez a nyirokserkentő masszázs aktiválja az immunrendszert, szabaddá teszi az utat az optimális nyirokáramláshoz, az immunsejtek közlekedéséhez, segít eltávolìtani a nyirokrendszerbeni lerakódásokat. Kúraszerűen alkalmazva eredményképpen sikeresebben elkerülhetjük a fertőző betegségeket, könnyebb lezajlásúak lehetnek, gyorsabb lehet a felépülés. Ez a kezelés kifejezetten ajánlott gyermekeknek, fiatal felnőtteknek is a tanévkezdés idején. 

Nyirokserkentő,- elvezető hatása miatt hatásos az alkalomszerű kéz-/ lábduzzadás esetén (de nem egyenlő a nyirokdrenázzsal, az orvosi javaslatra végzett ödémamentesítêssel). 

Minimum 4-5 alkalom javasolt, ideálisan heti 2 kezeléssel.

Frissítő, izomlazító svédmasszázs

Minimum 30 perces masszázs simító, dörzsölő, gyúró fogásokkal, olajjal vagy krémmel, alsó- és/vagy felsőtestre kiterjedően. Lehet relaxáló vagy frissítő (lendületesebb).

Relax masszázs

60 vagy 90 perces feszültségoldó, lazító és egyben izomregeneráló masszázs. 90 perc esetén arc- és fejmasszázzsal is kérhető, arcbőrre megfelelő olaj vagy krém használatával.

Fájdalomcsillapító kezelések

Különösen fájó testrész (pl. nyak, hát, derék, talp), izomgörcs, letapadás, beszűkült mozgás, isiász, fejfájás, stb. esetén, a fájdalom megszüntetésére, a mozgástartomány növelésére fókuszáló kezelés, nem csak hason fekvő pozícióban. Kombinált technikák alkalmazása (fascialazítás, mobilizáció, köpölyterápia, masszázslabda, masszázs görgők használata, kineziológiai tapasz ragasztás).

Masszázs +  köpölyterápia vagy fascia lazítás gua sha kővel

Masszázs után különböző méretű, állítható erősségű köpölycsészéket ültetek a fájó izomrészekre. A vákumhatásnak köszönhetően a behatás akár 10-szerese is lehet a hagyományos masszázsfogásokénak anélkül, hogy fájdalmat okozna. A tipikus kör alakú, fájdalommentes véraláfutások 1-7 napig is látszódhatnak utána, ami teljesen normális velejáró jelenség.

Vitálmasszázs

Nem csak ültetéses, hanem mozgatásos köpölyterápia is kérhető, ez a Vitálmasszázs. A köpölycsészét a masszázzsal előkészített izomzaton különböző irányokban húzom, tolom, mozgatom, ami egy erőteljes lazító, görcsoldó metódus. Erőteljes bőrpír jelenhet meg a nyomán, ami 2-3 napig is látszódhat.

Herbál labdacs masszázs

Igazi kényeztetés testnek és léleknek ez az 50-60 perces kezelés! Egyénre szabott gyógynövénykeverékkel és sóval vagy rizzsel töltött, felmelegített gömbzsákocskával masszírozom át az előzetesen svéd masszázzsal bemelegített izmokat (hátoldalon, lábtól-fejig). Alkalmazható stressz, izomfájdalom, meghűlés, enyhébb bőrproblémák, krónikus fáradtság esetén, vagy egyszerűen feltöltődésre.

Kismama masszázs

A nem veszélyeztetett várandósság 3-8. hónapjában alkalmazható, általában oldalfekvő pozícióban, kipárnázással. Megkönnyebbülés a várandósság okozta izomproblémktól (pl csípő, hát, nyak, vállak), láb-/kézduzzadástól, immunerősítő hatású, erősíti a baba-mama kapcsolatot. Szülés után 2 héttel, a nőgyógyász jóváhagyásával szintén alkalmazható. 

A rendszeresen alkalmazott kismama masszázs pozitív hatásait nem csak a leendő anya, hanem magzata is élvezi, nyugodtabb lehet, nagyobb lehet bizalma a világ felé, az ő immunrendszere is erősödik tőle. 

Tradicionális thai masszázs

Talajon, ruhában végzett szárazmasszázs (olaj, krém nélkül). Gyötrő fogások helyett egy kellemes, talptól fejig tartó testre és lélekre ható holisztikus kezelés, mely hat az izmokra, ízületekre, a vér- és nyirokkeringésre, a belső szervekre, az idegrendszerre, harmonizálja a csakrákat. Igazi testi-lelki felüdülés!

Irodai- vagy székmasszázs

Elsősorban ruhában, ilyenkor krém vagy olaj nélkül végzett, speciális masszázs széken ülve történő kezelés, amely a felső testre, csìpőre terjed ki, a karok, kézfej, ujjak masszírozásával együtt. Mindenkinek ajánlott, aki sokat ül, ülőmunkát végez, nem tud hason feküdni, vagy egyszerűen nem szereti az olajos masszázst. Időtartama 30 perc, munkahelyi, csoportos masszázs esetén 20 perc/fő is lehet.

Masszázs árak

Időpont foglalás: +36 20 967 6434

godollo@chillmasszazs.hu

Chillmasszázs Stúdió
2100 Gödöllő, Hegy utca 22/f