Választható masszázsok

Masszázs Stúdió Gödöllő - chillmasszazs.hu

A masszázs — a székmasszázs kivételével — kiváló minőségű, hidegensajtolt masszázs olajjal vagy professzionális, tiszta masszázs krémmel, sheavajjal történik, esetenként 100% tisztaságú illóolajjal kombinálva.

Svédmasszázs:

Minimum 30 perces hagyományos masszázs olajjal vagy krémmel, felsőtestre kiterjedően.

Relaxáló masszázs:

60 vagy 90 perces feszültségoldó, lazító és izomregeneráló teljes testmasszázs. 90 perc esetén arc- és fejmasszázs is benne foglaltatik, arcbőrre megfelelő olaj vagy krém használatával.

Frissítő (karbantartó) masszázs:

Minimum 30 perces hát- és derékmasszázs, lendületesebb mozdulatokkal, frissitő illóolajok használatával.

Fájdalomcsillapító masszázs:

Különösen fájó testrész (pl. nyak, hát, derék), izomgörcs, isiász, fejfájás, stb. esetén, a fájdalom megszüntetésére fókuszálva, nem csak hason fekvő pozícióban, kombinált technikákkal, mint pl. Gua sha kő, triggerpont kezelő, masszázslabda, masszázs görgők használata, izomellenállás, mobilizációs technika.

Masszázs kimozgatással

90 perces masszázs, mely az alsó- és felsőtestre is kiterjed, a végtagok, a gerinc, a nyak ízületi mobilizációjának javításával.

Iroda- vagy székmasszázs

Elsősorban ruhában, ezért krém vagy olaj nélkül végzett, speciális masszázs széken ülve történő kezelés, amely a felső testre terjed ki, a karok, kézfej, ujjak masszírozásával együtt. Mindenkinek ajánlott, aki sokat ül, ülőmunkát végez, vagy egyszerűen nem szereti az olajos masszázst. Időtartama 30 perc, munkahelyi, csoportos masszázs esetén 20 perc is lehet.

Masszázs árak

Időpont foglalás: +36 20 967 6434

godollo@chillmasszazs.hu

Chillmasszázs Stúdió
2100 Gödöllő, Hegy utca 22/f